Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Bušenje betona

memphis_5.png

Testerisanje i bušenje betona u Crnoj Gori

Preuzimamo radove rušenja, bušenja jezgra ili betona za cijevne otvore i kanale, kao i testerisanje betona za otvore prozora, vrata ili stepenica – imamo pravo rješenje za vas za sve betonske radove.

memphis_2.png

Moguća upotreba testera za beton u Crnoj Gori

Bez obzira na to da li ste zainteresirani za renoviranje stana ili za prenamjenu kako biste stvorili pristupačnost – moguće namjene betonskih testera su raznolike i koriste se, između ostalog, ako želite povećati postojeće otvore za prozore i vrata ili ih kreirati od nule, ili ako planirate probiti zid. Rezanje betona takođe može biti važan korak pri rušenju betonskog zida. Čak i ako želite da otvorite betonski plafon, mi imamo spremne prave metode i opremu za vas.

 

Obrada betona teškom opremom

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i dobro utemeljenoj obuci, mi smo vaša idealna kompanija za rezanje betona u Crnoj Gori. Između ostalog, radimo sa:

  • zidnim testerama
  • podnim testerama
  • ručnim testerama
  • žičanim testerama
  • kružnim testerama

 

Usluge bušenja betona

Jezgro bušenja dijamantskim svrdlima je neophodno, posebno ako želite položiti kanale ili dovodne vodove. Prilikom renoviranja zgrade, na primjer, možete koristiti bušenje betona za novu klimatizaciju ili ugradnju novih sistema grijanja. Bušimo za vas u zidu, u armiranom betonu, kao i u plafonu, zidu i podu.

 

Rušenje betona i rušilački radovi

Radovi na rušenju često su neizbježni prilikom renoviranja objekata. Rušenje betonskog zida može biti potrebno, posebno da bi se stvorio novi životni prostor.  Mi smo vaš kompetentan partner, jer naši iskusni majstori svojim specijalnim mašinama mogu proći i kroz najtvrđi beton. Naravno, vodimo računa i o čistom odvozu šuta i profesionalnom odlaganju.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.