Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Klizna vrata

memphis_5.png

Klizna vrata po mjeri – uključena profesionalna montaža u Crnoj Gori

Klizna vrata se mogu koristiti u kućama ili stanovima i kao unutrašnja vrata, kao veza između dnevne sobe i prolaza, ili kao prozorska vrata, kao što su dvorišna ili balkonska vrata. Mi vam isporučuje idealna nova klizna vrata za vašu sobu. Ako želite da vam sva vrata budu otvorena u pravom smislu te riječi kada je u pitanju dizajn vašeg životnog prostora, povjerite se našim kliznim vratima po mjeri.

memphis_2.png

Klizna vrata kao univerzalni element u dnevnoj sobi

Bilo kao pregradna prostorija ili za otvorene prostore – klizna vrata ispunjavaju mnoge funkcije. Vrlo je popularan ugradni ormar sa kliznim vratima po mjeri, posebno u sobama sa kosim plafonima. Ova vrata takođe nude optimalno rješenje za prolaze sa jako posjećenim prostorijama. Za realizaciju kliznih vrata u takvim slučajevima moguće je naknadno napraviti i zidni otvor. U starim zgradama sa uskim hodnicima i malim prostorijama, stara unutrašnja vrata mogu se zamijeniti kliznim vratima kako bi se omogućio veći osjećaj prostora. Neka vas naši stručnjaci savjetuju!

Prava klizna vrata za svaki zahtjev i svaku veličinu

Zavisno o zahtjevu, veličina kliznih vrata može značajno varirati. Zbog svoje jedinstvene konstrukcije, lako se može gurnuti u stranu i na taj način ne gubi vrijedan prostor. U sklopu lične konsultacije, rado ćemo vam pokazati mogućnosti ugradnje i sisteme montaže koji su uobičajeni u praksi. Također bismo vas rado savjetovali da li jednokrilna ili višekrilna klizna vrata imaju smisla u vašem slučaju i da li verzija koja se otvaraju na obje strane ima više smisla u vašoj situaciji od one koja se otvaraju samo desno ili lijevo.

Vaša nova klizna vrata po mjeri

Budući da naši stolari izrađuju klizna vrata po mjeri, mogu se koristiti precizno za svaku prostornu situaciju i svrhu. Nema ograničenja za vašu kreativnost kada je u pitanju dizajn, materijal i boje. Ako nemate inspiraciju, naši stolari će vam rado pokazati gotova klizna vrata ili sa vama dizajnirati zaista unikatan komad.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.