Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Gipsani radovi

memphis_5.png

Koristite gipsane radove za adaptaciju doma

Mi smo specijalisti za gipsane radove! Kontaktirajte nas sada ako želite nove plafone ili drugačiji raspored prostorija koji su visokog kvaliteta i spremni za useljenje u roku od nekoliko sati.

memphis_2.png

Prednosti gipsanih radova

Gipsanim radovima moguće je brzo i jednostavno kreirati nove prostorije. Prilikom postavljanja šina na koje se ankerišu paneli, ne stvara se vlaga. Time se izbjegava vlažna prljavština, koja se, na primjer, javlja prilikom izgradnje zida od cigle. Gipsane ploče se lako montiraju, a kako nema vlage, vaše nove prostorije su spremne za useljenje odmah nakon postavljanja zidova.

Fleksibilan raspored prostorija u roku od nekoliko sati

Sa gipsanim pločama možete promijeniti bilo koju prostoriju u trenu. Paneli su prilagođeni različitim potrebama vaše sobe. Vlažni prostori, kao što je vaše kupatilo, dobijaju posebne ploče otporne na vlagu. Paneli se mogu koristiti i kao pregrada prostorija i kao plafonski element, zbog čega je ugradnja spuštenog plafona metodom gipsanih ploča veoma jednostavna.

Dizajn enterijera

Prvo se detaljno izmjeri prostorija i sa vama ćemo razgovarati o tome gdje treba postaviti zidove. Zatim se na plafonu, zidu i podu pričvršćuju profili od drveta ili metala, na koje se montira gipsana ploča. Između panela je postavljena izolacija i potrebni vodovi za struju i vodu. Praznine se popunjavaju malterom kako bi se stvorila glatka površina i odmah se moglo započeti farbanje novih zidova. Pločice ili tapete mogu se postaviti i neposredno nakon izgradnje gipsanih ploča.

Brza i jednostavna konverzija krova

Mnogi tavani se koriste samo kao ostave ili se uopše ne koriste. Ovo posebno čudi, jer posebna atmosfera potkrovlja je mjesto gdje se kriju sjajni životni prostori. Gipsani zid je savršen za uređenje vašeg tavana. Paneli se ne samo brzo postavljaju, već su i laki za transport, tako da konverzija krova ne mora predstavljati veliki napor. Gipsane ploče mogu formirati ne samo zidove, već i plafon nove prostorije i sadržavati svu potrebnu izolaciju.. Postojeći uslovi i trenutni prozori mogu se savršeno integrisati bez puno truda.

Specijalisti smo za gipsane radove

Ako želite napraviti novu prostoriju ili podijeliti postojeću bez puno truda i prljavštine, onda smo mi pravi kontakt za vas. Vaš željeni dizajn enterijera provodimo u praksi. Lijep dom u velikoj mjeri doprinosi dobrobiti i dobrom odnosu prema životu. Naši ljubazni prodajni predstavnici rado će doći u vaš dom na besplatan, neobavezujući termin za konsultacije kako bi vam pružili detaljne, individualne savjete o vašem projektu. Prednost konzultacija na licu mjesta je u tome što naši zaposlenici svojim stručnim okom mogu odmah dobiti ideju, a vi možete uživati ​​u kvalitativnim savjetima po mjeri na temu izgradnje gipsanog zida ili renoviranja bilo koje vrste. Detaljna procjena troškova koja slijedi informiše vas o finansijskom obimu projekta i daje vam slobodu da se pobrinete za potrebne mjere finansiranja.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.