Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Čišćenje

memphis_5.png

Profesionalno čišćenje od sada i u Crnoj Gori

Naša usluga vam ne nudi samo jednostavno čišćenje kuće, već možete birati između proljećnog čišćenja, jednokratnog čišćenja, redovnog servisa ili čišćenja prozora. Nakon napornog posla možete se slobodno opustiti, naši stručnjaci će očistiti sve dogovorene površine.

memphis_2.png

Čišćenje kuće i apartmana

Profesionalno čišćenje kuće po Vašoj želji.

Čišćenje kuće uvijek oduzima puno vremena. Ako ste profesionalno zauzeti, nudimo vam mogućnost da rezervišete profesionalnog čistača. Ona će obaviti sve kućne poslove i vratiti vašoj kuću sjaj.

Svakodnevna pomoć u domaćinstvu

Kad god je potrebna pomoć oko čišćenja domaćinstva, naš servisni tim je brzo tu. Najbolje je zakazati termin danas i razgovarati o svemu što treba da se uradi. Da li vam je potreban naš stručnjak za osnovno čišćenje jednom sedmično ili jednom mjesečno za čišćenje prozora? Prilagođavamo se vašim željama. Mi smo moderna kompanija i naša misija je da Vam ponudimo savršenu uslugu u domaćinstvu, što je tradicija već dugi niz godina. Pružamo vam ličnog stručnjaka kojem možete vjerovati i na kojeg možete prenijeti isključivu odgovornost za čišćenje vaše kuće. Svi radovi se obavljaju besprekorno i samostalno.

 

Ekološko čišćenje

Naši zaposlenici za čišćenje kuće koriste isključivo ekološki prihvatljiva sredstva za čišćenje. Na ovaj način ne samo da dajemo veliki doprinos okolini, već i štitimo vaš namještaj. Uostalom, važno nam je da vaš namještaj bude čist i da ga naši proizvodi za čišćenje održavaju u dobrom stanju.

Građevinsko čišćenje i završno čišćenje

Bilo da se radi o malim radovima prenamjene ili završnom čišćenju velikih gradilišta – uklanjamo građevinsku prljavštinu koja se nakuplja u periodu izgradnje (građevinsko čišćenje).

Bez obzira u kojoj ste fazi izgradnje – brinemo se za pažljivo građevinsko čišćenje, uključujući profesionalno i ekološki prihvatljivo odlaganje nakupljenog građevinskog otpada.

Čišćenje stakla i prozora

Čišćenje prozora nije nužno za svakoga – na kraju krajeva, čišćenje zahtijeva vrijeme i energiju u našem užurbanom svakodnevnom životu. Ako želite potpuno očistiti prozore u svojoj kući ili stanu, možda će vam trebati pola dana za posao. Profesionalno čišćenje prozora od strane stručnjaka može pomoći: štedi vrijeme, energiju i imate prednost besprekornog rezultata.

Čišćenje zgrada

Bilo da se radi o kancelariji, poslovnoj ili industrijskoj zgradi – imamo potrebnu opremu i potpuno obučeno osoblje za čišćenje za besprekorne rezultate.

Više od 20 godina radimo za kompanije svih veličina u najrazličitijim oblastima profesionalnog osnovnog čišćenja i čišćenja zgrada u Njemačkoj. Za ovo vrijeme ne samo da smo stekli razna iskustva i znanja, već smo razvili i efikasan program čišćenja koji omogućava temeljno čišćenje u vrlo kratkom roku po atraktivnim cijenama.

Ne samo da vam pružamo najnovije tehnologije čišćenja i visoko efikasne tehnike, već i visoko motivisane zaposlenike sa različitim vještinama.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.