Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Podizanje krova

memphis_5.png

Proširujemo Vaše potkrovlje podizanjem Vašeg krova i Vaše krovne rešetke

Dobijanje stambenog prostora dodavanjem sprata na krov po najboljoj cijeni u Crnoj Gori.

memphis_2.png

Ako pogledate cijene najma, brzo postaje jasno: životni prostor je dragocjen. Ako kao stanodavac ili vlasnik kuće želite stvoriti dodatni stambeni prostor, preporučujemo dogradnju sprata na krov, što je mnogo ekonomičnije od prenamjene podruma ili dogradnje stambenog prostora. Naša iskusna firma za završnu obradu, kao partner vas prati u mjerama za podizanje krovne rešetke i povećanje krova, od savjetovanja i planiranja do realizacije. Naša ljubazna i kompetentna korisnička služba uvijek ima sluha za vas i rado će vam pomoći oko bilo kakvih pitanja.

Konačno učinite stambeni prostor upotrebljivim podizanjem potkrovlja

Nije bitno da li imate djecu na putu, želite da smjestite nekoliko generacija pod jednim krovom ili vam je potrebno više prostora iz drugih razloga: ispod vašeg krova nalazi se stambeni prostor koji možete učiniti upotrebljivim dodavanjem etaže. Podizanjem krova i podizanjem zida koljena imate priliku da značajno povećate životni prostor svog potkrovlja. Može se pristupiti čak i cijelim etažama. Sve je to moguće zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, novim materijalima i našem visokokompetentnom timu majstora.

Funkcionalnost krovnog proširenja i kote krova

Prilikom dogradnje etaže na krov prvo se mora dobiti građevinska dozvola i provjeriti statika. Kada je proširenje odobreno, krov se podiže pomoću hidrauličke tehnologije. Zahvaljujući našem pristupu po meri, krov se može pravilno podići i sa kompletnim pokrivanjem. Nudimo vam mogućnost da u vrlo kratkom vremenu i u velikoj mjeri nezavisno o vremenskim prilikama stvorite novi životni prostor. Procjena troškova se zasniva na obimu proširenja krova i trenutnom stanju krova. Ako u isto vrijeme želite i renoviranje krova, rado ćemo vas savjetovati i u tom smjeru.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.