Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Pokrivanje krova

memphis_5.png

Profesionalni krovovi od najsavremenijih materijala

Uštedite novac i energiju uz profesionalno pokrivanje krova po najboljoj cijeni u Crnoj Gori.

memphis_2.png

Naš tim stolara i krovopokrivača ima dugogodišnje iskustvo i izvršiće pokrivanje krova po najnovijoj tehnologiji i građevinskoj fizici. Pored klasičnog crijepa, naši profesionalci koriste i druge moderne materijale. Mi ne brinemo samo o krovnom pokrivaču, već i o uklanjanju starog krovnog pokrivača, uključujući i pravilno odlaganje.

Vaš krov – zaštitni štit vaše kuće

Vjetar, sunce, kiša ili grad – vaš krov mora izdržati mnogo. Međutim, to je moguće samo ako su krovni pokrivač i sve ostale komponente vašeg krova netaknute. Tragovi vremena ponekad loše utiču na vaš krov i pokrivni materijal. Zaštita od vremenskih prilika koju vaš krov predstavlja za vašu kuću može biti narušena, na primjer, oštećenim ili istrošenim glinenim crijepom ili dotrajalim crijepom. Toplota se može izgubiti, a vlaga može ući u kuću. Zamjena krovnog pokrivača je stoga jedna od najvažnijih mjera za obnovu starih objekata i danas se mogu koristiti brojni različiti materijali za pokrivanje.

Krovni materijali – koji materijal za koju namjenu?

Krovni pokrivač ispunjava brojne različite funkcije pored odlučujuće uloge za vanjski izgled vaše kuće. U zavisnosti od vrste krova, nagiba krova, svojstava materijala, šeme boja, preferencija, budžeta i regionalne tradicije, različiti materijali mogu imati smisla. Sledeći materijali se obično odmjeravaju jedan prema drugom:

  • Crijep
  • Betonski crijep
  • Škriljac
  • Metalni poklopci, na primjer od pocinčanog čeličnog lima, bakra, aluminijuma i titan cinka
  • Vlaknaste cementne ploče
  • Tradicionalni slamnati krovovi

Analiza pripreme krova za pokrivanje

Potrebna je detaljna analiza trenutnog stanja krova prije nego što prieđemo u srž stvari: pokrivanje krova. Ovdje se prvenstveno provjeravaju krovne rešetke, krovne grede i krovna izolacija. Tek nakon ove analize mogu se davati dalje izjave o narednim potrebnim radnim koracima i shodno tome i o troškovima. Novi krovni pokrivač ima smisla samo ako je osnovni okvir netaknut i kompletan. Na kraju krajeva, želite da budete u mogućnosti da uživate u svom novom krovu dugi niz godina umjesto da eliminišete nedostatke koji nisu otklonjeni prije nego što je krov pokriven. Naši krovopokrivači rade profesionalno s ljubavlju prema detaljima, omogućavajući im da pronađu pravo i jeftino rješenje za svaki krov. Takođe smo Vaš profesionalni kontakt za kompletnu adaptaciju krova.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.