Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Spoljašnje malterisanje

memphis_5.png

Profesionalno spoljašnje malterisanje fasada - Crna Gora

Oronulo pročelje kuće nije privlačno. Vremenske prilike mogu biti uzrokovane vjetrom, kišom, sunčevom svjetlošću i zagađenjem vazduha. Uz profesionalno čišćenje i novi sloj farbe, možemo učiniti da vaša fasada ponovo zablista. Bilo da je to funkcionalni fasadni malter ili energetska obnova fasade – mi smo vaš renovator kuće.

memphis_2.png

Novi malter za vašu fasadu

Fasadni malter ne samo da bi trebao izgledati lijepo, već i ispunjavati funkcionalne zahtjeve. Usklađivanje boje i teksture sa arhitekturom i stilom takođe igra važnu ulogu. Prilikom renoviranja starog objekta, detaljna analiza trenutnog stanja Vaše fasade je prvi korak kako bi se potom procijenila moguća dalja rešenja i kako bi se pobrinuli za spoljašnje malterisanje.

Novi vanjski malter i energetska izolacija fasade

Osim vizualnih poboljšanja, obnova fasade nudi i prednosti u smislu smanjenja gubitaka energije, kao i optimalno prilagođavanje mjerama toplotne izolacije kao što su izolacija krova ili obnova prozora i obnova sistema grijanja. Postoje brojne mogućnosti izolacije, a uspješno vanjsko malterisanje upotpunjuje renoviranje. 

Različite funkcije spoljašnjeg malterisanja

Fasada je posebno lijepa ako ostane čista i atraktivna dugo vremena. Za to će vam možda trebati fasadni malter otporan na vremenske prilike, vlagu i alge. U nekim slučajevima, preporučljivo je primijeniti posebne vrste maltera, kao što je silikatni malter za brtvljenje zida, ili malter za renoviranje na primorju radi zaštite od izlaganja soli.

Malter za dekorativno oblikovanje fasada

U zavisnosti od efekta koji želite da postignete, poslednji, gornji sloj maltera na vašoj fasadi može biti gladak ili teksturiran. Također možete odabrati poznate tehnike malterisanja i površinske strukture za vanjsko malterisanje vaše fasade. Sve dok se ne morate pridržavati građevinskih propisa opštinske ili gradske uprave, praktično nema ograničenja u vašim mogućnostima dizajna boja. U svakom slučaju, logično je da se prethodno raspitate kod nadležnih organa, a mi ćemo to rado učiniti za Vas ako nam pošaljete upit za sanaciju fasade ili malterisanje.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.