Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Vodovodne instalacije

memphis_5.png

Vodovodne instalacije u Crnoj Gori

Obnavljamo vaše cijevi i priključke i osiguravamo bolji kvalitet vaše vode za piće.

memphis_2.png

Naša paket ponuda za ugradnju izgleda ovako:

 • Priprema

  Cerade štite vaš namještaj i podove od prljavštine ili oštećenja.

 • Uklanjanje starih cijevi

  Mi demontiramo vaše stare cijevi i osiguravamo profesionalno i ekološki prihvatljivo odlaganje.

 • Novi priključci za vodu

  Za Vas ćemo postaviti nove vodovodne cijevi i postaviti ih prema Vašim željama.

 • Temeljna izolacija

  Na cijevi postavljamo izolacijske školjke koje minimiziraju gubitak toplote i buku.

Optimalni kvalitet vode zahvaljujući novoj instalaciji

Ako primijetite pad pritiska vode iz vaših slavina, ili je vaša voda je smeđe boje, onda je hitno vrijeme za novu vodovodnu instalaciju. Kuće izgrađene prije 1994. često još uvijek imaju zastarjeli vodovod. To uključuje cijevi za stajaću vodu, koje su danas čak i zabranjene. Rđa i kontaminacija mogu uzrokovati pucanje vodovodnih cijevi ili negativno uticati na kvalitet vaše vode i ugroziti vaše zdravlje. Isto tako, kontaminirana voda može uzrokovati nepopravljivu štetu vašim kućanskim aparatima na vodu. Uštedite sebi gnjavažu i troškove koje takva šteta nosi i dogovorite nove vodovodne instalacije u ranoj fazi.

Naš svestrani paket za vas!

Osiguravamo da vaša nova vodovodna instalacija radi nesmetano obavljajući sav posao iz jednog izvora. Ne samo da novim cijevima osiguravate čistu i zdravu vodu za piće, već možete odrediti i nove pozicije za svoje sanitarne čvorove. Rado ćemo Vas posavjetovati kako najbolje podijeliti kadu, WC i umivaonik i postaviti cijevi gdje želite. Preuzimamo sve radove na renoviranju, nabavku potrebnog materijala i ekološki i profesionalno zbrinjavanje otpadaka. Novu instalaciju za vodu možete koristiti i za renoviranje vašeg kupatila. Za Vas ćemo dizajnirati modernu oazu opuštanja koja odgovara Vašoj čistoj vodi, u kojoj se možete osjećati potpuno opušteno.

Budite proaktivni i uštedite novac

Kako biste izbjegli nepotrebne troškove, trebali biste razmišljati o novoj instalaciji vode u ranoj fazi. Rado ćemo provjeriti stanje vaših cijevi i kvalitet vode na licu mjesta te vas detaljno savjetovati o potrebnim renovacijama. Kontaktirajte nas ako želite iskoristiti naše povoljne paket aranžmane u Crnoj Gori. Takođe ste dobrodošli da dobijete dodatne usluge od nas kako bismo vaš dom savršeno dizajnirali prema vašim željama i idejama. Dozvolite da Vas savjetujemo bez obaveza i besplatno i mi ćemo ostvariti Vaše snove.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.