Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Glatki zidovi

memphis_5.png

Ravna površina kao početna tačka za idealne boje i tapete

Renoviranje zgrada, renoviranje kuće i modernizacija stanova – na ovaj ili onaj način, sve je u dizajnu zidova i plafona. U prvom koraku naš tim za farbanje i lakiranje profesionalno uklanja stare tapete, malter, boje i premaze, a sljedeći korak je zaglađivanje zidova i plafona. Slijedi prajmer kako bi nova zidna obloga ili novi sloj boje mogli optimalno prijanjati. Naš dobro uvježbani tim majstora malteriše zidove brzo i besprekorno.

memphis_2.png

Uglančavanje zidova i plafona – zašto je to toliko važno?

Nema ograničenja u vašim idejama za dizajn zidova i plafona prilikom redizajniranja starih zgrada ili renoviranja stanova. Bilo da se radi o prirodnom malteru, neobičnom dizajnu tapeta, upadljivoj boji ili tekstilnoj oblogi – osnova za optimalne rezultate je savršeno glatka, čista i stabilna podloga. Prvi korak je detaljna analiza stanja zidova i plafona. U sledećem koraku sa vama razgovaramo o opcijama i dogovaramo se kako dalje, kao što je uglančavanje zidova i plafona ili malterisanje zidova. Zavisno o početnoj situaciji, možda će biti potrebno ukloniti nekoliko slojeva tapeta, ukloniti stare lakove i premaze boje ili glatku teksturiran malter, i tako naši moleri i lakeri napreduju korak po korak do savršene podloge. Naš tim majstora će se, naravno, pobrinuti za popravku, popunjavanje i glačanje površina.

Glatki zidovi i plafoni od strane profesionalaca

Naši moleri i lakeri se stalno obučavaju i stoga su iskusni u svim trikovima da čak i teške zidove učine optimalno glatkim i nosivim. U slučaju posebnih zahtjevnih podloga može se uzeti u obzir i obloga od gipsanih ploča sa glatkim prelaznim ispunom. Uz pravi materijal i stručnost, naši majstori dočaravaju glatke površine čak i od grubog i starog maltera. Koristimo odabrane, uvijek zdrave i ekološki prihvatljive materijale najvišeg kvaliteta i tako uglančavamo Vaše zidove.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na 00000000 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.