Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Glatki zidovi

memphis_5.png

Ravna površina kao početna tačka za idealne boje i tapete

Renoviranje zgrada, renoviranje kuće i modernizacija stanova – na ovaj ili onaj način, sve je u dizajnu zidova i plafona. U prvom koraku naš tim za farbanje i lakiranje profesionalno uklanja stare tapete, malter, boje i premaze, a sljedeći korak je zaglađivanje zidova i plafona. Slijedi prajmer kako bi nova zidna obloga ili novi sloj boje mogli optimalno prijanjati. Naš dobro uvježbani tim majstora malteriše zidove brzo i besprekorno.

memphis_2.png

Uglančavanje zidova i plafona – zašto je to toliko važno?

Nema ograničenja u vašim idejama za dizajn zidova i plafona prilikom redizajniranja starih zgrada ili renoviranja stanova. Bilo da se radi o prirodnom malteru, neobičnom dizajnu tapeta, upadljivoj boji ili tekstilnoj oblogi – osnova za optimalne rezultate je savršeno glatka, čista i stabilna podloga. Prvi korak je detaljna analiza stanja zidova i plafona. U sledećem koraku sa vama razgovaramo o opcijama i dogovaramo se kako dalje, kao što je uglančavanje zidova i plafona ili malterisanje zidova. Zavisno o početnoj situaciji, možda će biti potrebno ukloniti nekoliko slojeva tapeta, ukloniti stare lakove i premaze boje ili glatku teksturiran malter, i tako naši moleri i lakeri napreduju korak po korak do savršene podloge. Naš tim majstora će se, naravno, pobrinuti za popravku, popunjavanje i glačanje površina.

Glatki zidovi i plafoni od strane profesionalaca

Naši moleri i lakeri se stalno obučavaju i stoga su iskusni u svim trikovima da čak i teške zidove učine optimalno glatkim i nosivim. U slučaju posebnih zahtjevnih podloga može se uzeti u obzir i obloga od gipsanih ploča sa glatkim prelaznim ispunom. Uz pravi materijal i stručnost, naši majstori dočaravaju glatke površine čak i od grubog i starog maltera. Koristimo odabrane, uvijek zdrave i ekološki prihvatljive materijale najvišeg kvaliteta i tako uglančavamo Vaše zidove.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.