Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Postavljanje pločica

memphis_5.png

Novi keramički pod za kupatilo, kuhinju i dnevni boravak

Ako želite svoje kupatilo, kuhinju ili dnevni boravak opremiti novim, lijepim pločicama, mi smo upravo pravi partner za vas. 

memphis_2.png

Pločice kao izražajan element dizajna

U Crnoj Gori su se dugo vremena pločice smatrale jedinom podnom oblogom. Brzo čišćenje i lako rukovanje u kuhinji i kupatilu čine pločice popularnim materijalom za zidove i podove do danas. Ali mnogo se toga promijenilo: raznolik izbor, sjajni materijali, boje i oblici daju pločicama potpuno novu sliku. Novi dizajni, koji su se iz južnih krajeva svijeta probili u portfelj naših veletrgovaca, osiguravaju ugodnu atmosferu toplih boja i prekrasnih šara. 

Da li su pločice zaista prikladne za stambene prostore?

Kao što je već spomenuto, izbor pločica je toliko raznolik da možete pronaći pravi model za svaku sobu. Uz kvadratne, bijele standardne pločice, naš katalog uključuje sve od južnjačkih, toplih terakota do pločica sa izgledom parketa ili drveta. Na primjer, svoj otvoreni prostor za kuhanje, trpezariju i dnevni boravak možete opremiti finim drvenim pločicama, koje se teško mogu razlikovati od pravih drvenih podova zbog zrnastosti i autentične površinske strukture. Kombinujte korisna svojstva pločica sa domaćim svojstvima pravog drveta ili laminata i radujte se odličnim rezultatima.

Lako čišćenje popločanog poda kao velika prednost

Kao što je već spomenuto, pločice su vrlo popularne zbog svoje površine koja se lako čisti i odličnog dizajna. Dovoljna je samo voda da ukloni prljavštinu svih vrsta i tako uvijek garantuje visok standard higijene.. Pločice su stoga idealna podna obloga za prostorije kao što su kuhinje, kupatila i hodnici koji su podložni velikom habanju zbog stalnog kontakta s vodom, prljavštinom ili hranom.

Fuge pločica kao stilsko sredstvo

Tehnologija i izbor nisu se promijenili samo na polju pločica. Spojevi su također sastavni dio planiranja. Osim standardne bijele ili sive, proizvođači nude i uzbudljive fuge u jarkim bojama. U kombinaciji sa željenim pločicama mogu se kreirati jedinstveni dizajni koji u potpunosti odgovaraju vašem ukusu i vašim željama. Nije bitno hoćete li odabrati jednostavnu bež ili jarko ružičastu – zajedno ćemo pronaći pravu boju. Naši keramičari i planeri kupatila uvijek su otvoreni za nove ideje i raduju se neobičnim idejama. Silikonske fuge u kupatilu i kuhinji su naravno usklađene sa bojom fuga kako bi se postigla harmonična ukupna slika.

Ukrasi od pločica

Suprotno očekivanjima, pločice nisu prikladne samo kao praktična obloga za zidove i podove. Namještaj se također može postaviti na scenu sa tvrdim materijalom koji se može brisati. Mozaik kamenje ili lomljene pločice mogu se odlično koristiti za dizajn površina stolova, stolica, klupa i pultova. Dizajnerski komadi koji su sami izradili savršeno se uklapaju u prostorije u kojima su isti modeli pločica korišteni za oblaganje zidova i poda. Prikladna, harmonična cjelokupna slika stvara jedinstveno životno iskustvo.

Profesionalni keramičari rade efikasno

Neka vas jedan od naših prodajnih predstavnika posavjetuje besplatno i bez obaveza i uvjerite se u našu kompaniju. Dobro uvježban tim obučenih keramičara i prvoklasni rezultati već su inspirisali i uvjerili brojne kupce u Njemačkoj. Najnoviji alati i stalna obuka našeg stručnog osoblja omogućavaju čiste ivice, ravne rezove i odlične rezultate, zbog kojih čak i konvencionalne standardne pločice izgledaju elegantno i skupo. Naši otvoreni i kreativni zaposlenici raduju se realizaciji neobičnih i posebnih projekata kako bi ispunili Vaše želje. Nije bitno da li se radi o zidnim pločicama sa ružičastim fugama ili jednostavnim podnim pločicama – vaše zadovoljstvo je naš glavni prioritet.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.