Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Vodovodne instalacije

memphis_5.png

Sanitarne instalacije u Crnoj Gori

Neka vaše kupatilo zablista kao novo.

memphis_2.png

Wellness u vlastitom domu

Vaše kupatilo je mjesto gdje ujutro trebate započeti dan svježe, a uveče se opustiti od svakodnevnog stresa. Povjerite nam planiranje vašeg savršenog kupatila. Nove pločice, vodovod i bolji raspored prostorija osiguraće da vaše novo kupatilo postane mjesto opuštanja.

Više prostora da se osjećate dobro

Čak i ako su kupatila često najmanje prostorije u kući ili stanu, optimalnim rasporedom prostorija može se dobiti puno prostora. Rado ćemo Vas savjetovati o ugaonim kadama koje štede prostor, podnom grijanju i vodokotlićima koji se ugrađuju u zid.

Živjeti bez prepreka

Život bez barijera više nije od interesa samo za starije ljude. Tuševi za ugradnju nisu samo sigurniji, već ih je i lakše čistiti i vrlo su moderni sa svojim modernim izgledom. Dozvolite nam da vas savjetujemo o tuš kabinama. Na taj način već možete osigurati da i dalje možete samostalno i udobno živjeti u starosti.

Efekat lotosa za brzo i lako čišćenje

Efekat lotosa je novorazvijena nanotehnologija u kojoj je površina vaših sanitarnih čvorova premazana na način da se voda otkotrlja. Ovo sprečava naslage kamenca i znatno olakšava čišćenje kuptilske keramike. Prilikom čišćenja samo pazite da koristite meku krpu kako biste izbjegli oštećenje nano površine.

Opasnost od zastarjelih instalacija

Dozvolite nam da provjerimo vaš stari vodovod. Ranije vodovodne cijevi su još uvijek bile od olova, čije štetne komponente mogu dospjeti u vodu iz slavine preko cijevi. Takve zastarjele cijevi hitno treba zamijeniti novim plastičnim cijevima koje su bezbjedne za hranu, tako da ni vaše zdravlje ni vaši uređaji na vodu ne trpe zbog nečiste vode. Isto tako, vaši električni vodovi trebaju uvijek biti ažurirani kako bi se spriječili kratki spojevi ili čak požari.

Štedite vodu zahvaljujući modernim armaturama

Uz nove armature možete značajno smanjiti potrošnju vode. Za četvoročlano domaćinstvo to može značiti uštedu do 37.000 litara godišnje. Ugrađeni limitator protoka reguliše vodu na konstantnih 5 litara u minuti, bez obzira na pritisak vode. Termostati u armaturi osiguravaju ujednačenu temperaturu vode, koja se može podesiti po želji. Ne samo da štedite energiju, već ste i zaštićeni od opekotina uzrokovanih prevrućom vodom.

Renoviranje kupatila na jednom mestu

Kod nas dobijate kompletno renoviranje Vašeg kupatila. Na početku će Vas kod kuće posjetiti jedan od naših kompetentnih prodajnih predstavnika, gdje će Vam dati sveobuhvatan savjet i odgovoriti na sve Vaše želje. Prije početka građevinskih radova od nas ćete dobiti detaljan troškovnik koji će vas informisati o svim troškovima renoviranja. Naš dobro uvježban tim odlikuje se pažljivim i brzim načinom rada, te će se pobrinuti za sve poslove oko renoviranja Vašeg kupatila. Naravno, vodimo računa i o profesionalnom i ekološki prihvatljivom odlaganju građevinskog otpada.

Zatražite neobavezujuću ponudu za sanitarne instalacije

Želite li se konačno moći osjećati dobro i opustiti u svom kupatilu? Zakažite besplatan i neobavezujući termin za konsultacije sa našim stručnim osobljem i približite se svom uživanju u kupatilu!

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.