Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Ugradni ormani

memphis_5.png

Ugradni ormari po mjeri za više prostora

Nudimo pravi ugradni ormar za svaku sobu i svaku potrebu. Bilo da se radi o ormaru ili ostavi – čak i ispod kosih krovova ili stepenica, od nas ćete dobiti optimalno integrisana, harmonična i inteligentna rješenja ormara.

memphis_2.png

Ugradni ormani po mjeri 

Jedinstvena prednost ugradnih ormana je u tome što odlično koriste svaki centimetar prostora, omogućavajući vam da kreirate dodatni, vrijedan prostor za odlaganje bez uticaja na cjelokupni izgled sobe. Maksimalno iskorištavanje prostora ispod kosih plafona ili u prostorijama sa neobičnim rasporedom može biti teško ili čak nemoguće sa gotovim ormarićima. Brojni su uglovi i niše u kućama i stanovima u kojima ugradni ormar po mjeri može optimalno iskoristiti neiskorišteni prostor, a da prostorija ne izgleda manja ili uža. Kriterijum najboljeg kvaliteta za ugradni ormar po mjeri je kada se uklopi u prostoriju kao da je iz jednog komada i otvara dotad neiskorišćene uglove.

Optimalna funkcija, top dizajn i visok kvalitet 

Naši stolari će zajedno sa Vama isplanirati Vaš novi ugradni orman. Posebna pažnja posvećena je uključivanju svih funkcionalnih aspekata ormara u planiranje.

 Ovdje se uglavnom radi o:

  • ladicama
  • predmetnim podjelama
  • ogledalskim površinama
  • Vrsti otvaranja vrata
  • Održavanju i čišćenju materijala
  • Mogućnosti proširenja i posebnim dodacima

Ruku pod ruku sa našim dizajnerom enterijera, takođe možemo kreirati jedinstvene ideje za garderobu, u smislu dizajna i korištenih materijala. Posebno za vaš ugradni ormar u kosim plafonima, ima izvanredna rješenja koja su funkcionalna i istovremeno atraktivna.

Dugovječnost i savršeno pristajanje 

Budući da koristimo samo materijale najvišeg kvaliteta i izdržljivosti, vaš novi ugradni ormar je napravljen da traje. Iako je početna nabavna cijena ugradnih ormara obično znatno iznad cijene namještaja koji se prodaje u salonima, investicija vam se dugoročno isplati na nekoliko načina: Ne samo da dobijete jedinstven komad sa najboljom izradom, već sami možete imati maksimalan uticaj na dizajn, materijal i boju, tako da se vaš ugradni ormar po mjeri savršeno prilagođava situaciji u vašoj sobi.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.