Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Električne instalacije

memphis_5.png

Električne instalacije u Crnoj Gori

Nove električne instalacije čine vaš dom sigurnijim. Postavljamo nove kablove, priključke i utičnice po najboljoj cijeni u Crnoj Gori!

memphis_2.png

Naša standardna električna instalacija uključuje:

 • Stručna priprema

  Kako biste se nakon završetka naših usluga radovali ne samo novim, kvalitetnim linijama, već i čistom stanu, osiguravamo profesionalne pripreme. Zaštitnim ceradama i pokrivnim folijama štitimo vašu imovinu od prljavštine i oštećenja.

 • Demontaža starih električnih instalacija

  Demontiramo sve vaše električne instalacije i priključke. Zatim ih odlažemo u skladu sa propisima.

 • Ugradnja nove kutije sa osiguračima

  Sada je vaša novi, orman osigurača sastavljen i instaliran. Naravno, uključene su sve važne FI zaštite.

 • Postavljanje nove elektrotehnike

  Odlučite sami gdje i kako će se položaji i vodovi usmjeriti iz ormana sa osiguračima. Rado ćemo Vas savjetovati, a po želji možemo uz doplatu povećati broj utičnica, prekidača.

Zašto bih trebao nadograditi svoj električni sistem?

Pogotovo u starim stanovima i starim kućama električne instalacije su često zastarjele. Sigurnosne mjere stoga više nisu ažurne, što može predstavljati rizik za vas, vašu porodicu i druge stanovnike kuće. Zaštitni provodnik i FI osigurač ne bi trebali nedostajati ni u jednoj električnoj instalaciji kako bi se garantovala potrebna zaštita. Nemojte samo zaštititi skupe električne uređaje, već i spriječiti požar u stanu, koji može ugroziti ne samo materijalne stvari već i ljudske živote. Iskoristite našu jedinstvenu ponudu i osigurajte dobar i siguran osjećaj u svom domu uz mint osigurače. Fini osigurači prekidaju strujni tok 16 puta brže od konvencionalnih osigurača.

Pametno planiranje sigurnih linija i veza

Zajedno optimizujemo i osiguravamo električne vodove, utičnice i prekidače svjetla u vašem domu. Naši profesionalni električari rado će vas savjetovati kako biste osigurali najbolji mogući rezultat i pametnu distribuciju utičnica. Nakon demontiranja vaših starih vodova, novi prekidači se instaliraju pomoću utičnica za ugradnju. Kvalitetne materijale za Vašu elektroinstalaciju nabavljamo od poznatih proizvođača. Moderan dizajn, visok kvalitet i dosad nedostižni sigurnosni standard čine ove proizvode našim prvim izborom. Budući da je u kuhinji povećana upotreba električnih aparata, ovdje uvijek obezbjeđujemo posebnu zaštitu.
Pojednostavite svoj život i postavite prekidače za svjetla na prave visine! Iskoristite priliku i zaboravite na neugledne, dosadne produžne kablove i konačno ispunite svoju želju da imate dovoljno utičnica!

Moderne lampe, rasvjeta i prekidači također štede novac

Također, rado ćemo realizirati vaše individualne želje i ideje vezane za dekorativnu rasvjetu, a time i osigurati ugodan ambijent u vašem domu. Nije važno da li želite da zaštitite životnu sredinu i uštedite novac pomoću štedljivih lampi ili želite da istaknete određene prostorije indirektnim osvetljenjem – mi smo pravi partner na vašoj strani!
Osim profesionalne rasvjetne tehnike, radujemo se i što ćemo vaš stan ili kuću ažurirati najnovijom tehnologijom. Moderni interfonski sistemi sa funkcijom kamere, daju visoke domete sigurnosti kao što su dodatni zahtjevi za otiske prstiju i automatski otvarači vrata i roletni – gotovo da nema granica vašoj mašti.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na 00000000 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.