Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Električne instalacije

memphis_5.png

Električne instalacije u Crnoj Gori

Nove električne instalacije čine vaš dom sigurnijim. Postavljamo nove kablove, priključke i utičnice po najboljoj cijeni u Crnoj Gori!

memphis_2.png

Naša standardna električna instalacija uključuje:

 • Stručna priprema

  Kako biste se nakon završetka naših usluga radovali ne samo novim, kvalitetnim linijama, već i čistom stanu, osiguravamo profesionalne pripreme. Zaštitnim ceradama i pokrivnim folijama štitimo vašu imovinu od prljavštine i oštećenja.

 • Demontaža starih električnih instalacija

  Demontiramo sve vaše električne instalacije i priključke. Zatim ih odlažemo u skladu sa propisima.

 • Ugradnja nove kutije sa osiguračima

  Sada je vaša novi, orman osigurača sastavljen i instaliran. Naravno, uključene su sve važne FI zaštite.

 • Postavljanje nove elektrotehnike

  Odlučite sami gdje i kako će se položaji i vodovi usmjeriti iz ormana sa osiguračima. Rado ćemo Vas savjetovati, a po želji možemo uz doplatu povećati broj utičnica, prekidača.

Zašto bih trebao nadograditi svoj električni sistem?

Pogotovo u starim stanovima i starim kućama električne instalacije su često zastarjele. Sigurnosne mjere stoga više nisu ažurne, što može predstavljati rizik za vas, vašu porodicu i druge stanovnike kuće. Zaštitni provodnik i FI osigurač ne bi trebali nedostajati ni u jednoj električnoj instalaciji kako bi se garantovala potrebna zaštita. Nemojte samo zaštititi skupe električne uređaje, već i spriječiti požar u stanu, koji može ugroziti ne samo materijalne stvari već i ljudske živote. Iskoristite našu jedinstvenu ponudu i osigurajte dobar i siguran osjećaj u svom domu uz mint osigurače. Fini osigurači prekidaju strujni tok 16 puta brže od konvencionalnih osigurača.

Pametno planiranje sigurnih linija i veza

Zajedno optimizujemo i osiguravamo električne vodove, utičnice i prekidače svjetla u vašem domu. Naši profesionalni električari rado će vas savjetovati kako biste osigurali najbolji mogući rezultat i pametnu distribuciju utičnica. Nakon demontiranja vaših starih vodova, novi prekidači se instaliraju pomoću utičnica za ugradnju. Kvalitetne materijale za Vašu elektroinstalaciju nabavljamo od poznatih proizvođača. Moderan dizajn, visok kvalitet i dosad nedostižni sigurnosni standard čine ove proizvode našim prvim izborom. Budući da je u kuhinji povećana upotreba električnih aparata, ovdje uvijek obezbjeđujemo posebnu zaštitu.
Pojednostavite svoj život i postavite prekidače za svjetla na prave visine! Iskoristite priliku i zaboravite na neugledne, dosadne produžne kablove i konačno ispunite svoju želju da imate dovoljno utičnica!

Moderne lampe, rasvjeta i prekidači također štede novac

Također, rado ćemo realizirati vaše individualne želje i ideje vezane za dekorativnu rasvjetu, a time i osigurati ugodan ambijent u vašem domu. Nije važno da li želite da zaštitite životnu sredinu i uštedite novac pomoću štedljivih lampi ili želite da istaknete određene prostorije indirektnim osvetljenjem – mi smo pravi partner na vašoj strani!
Osim profesionalne rasvjetne tehnike, radujemo se i što ćemo vaš stan ili kuću ažurirati najnovijom tehnologijom. Moderni interfonski sistemi sa funkcijom kamere, daju visoke domete sigurnosti kao što su dodatni zahtjevi za otiske prstiju i automatski otvarači vrata i roletni – gotovo da nema granica vašoj mašti.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.