Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Kupatilski namještaj

memphis_5.png

Kupatilski namještaj po mjeri

Znate tačno kako bi vaša kuća iz snova trebala izgledati, ali ne možete optimalno iskoristiti prostor sa konvencionalno proizvedenim namještajem i gotovim sanitarnim čvorovima? Ono što vam je potrebno je kupatilski namještaj po mjeri. Mi smo vaš specijalista za kupatilski namještaj po mjeri koji je funkcionalan i moderan za vaše kupatilo. Takođe smo pravi partner za renoviranje kupatila i adaptaciju kupatila bez prepreka.

memphis_2.png

Vaše kupatilo – naš namještaj po mjeri

Posebno kod renoviranja starih objekata i kupatila na spratovima i potkrovlju neophodna je izrada namještaja po mjeri i sanitarnih čvorova, jer raspored prostorija i kosi krovovi zahtijevaju individualna rešenja kako bi se raspoloživi prostor optimalno iskoristio. Naš kupatilski namještaj po mjeri, sa motiviranim timom stolara, pomoći će vam da vaše ideje o kupatilu iz snova pretvorite u stvarnost. Ako niste inspirisani, rado ćemo vam predstaviti i naše ideje za kupatilo koje mogu dočarati osvježavajuću wellness oazu čak i u najneupadljivijem kupatilu.

Nameštaj po mjeri za prenamjenu vašeg kupatila

Nemojte se oslanjati na glomazna standardna rješenja, dopustite nam da vas inspišemo – za Vas ćemo napraviti namještaj za kupatilo po mjeri, s kojim ne morate praviti kompromise u pogledu ukusa i funkcije, čak i kada je prostor ograničen.

Od starog kupatila do oaze dobrog raspoloženja 

Ako želite svoje kupatilo osavremeniti najnovijom tehnologijom, ako morate zamijeniti stare i dotrajale sanitarne čvorove ili ako želite svoje kupatilo učiniti bez prepreka – tu smo za vas. Ako je vaše kupatilo na poslednjem spratu, takođe možete imati koristi od ugradnje krovnih prozora ili mansarde za bolju razmjenu dnevne svjetlosti i vazduha. U sklopu renoviranja kupatila nudimo Vam sledeće usluge:

  • Renoviranje sanitarne tehnike
  • Popravka instalacija
  • Isporuka i montaža tuš kabina, kada i hidromasažnih bazena
  • Dizajn zidova i plafona kupatila
  • Izrada kupatila po mjeri

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.