Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Kupatilski namještaj

memphis_5.png

Kupatilski namještaj po mjeri

Znate tačno kako bi vaša kuća iz snova trebala izgledati, ali ne možete optimalno iskoristiti prostor sa konvencionalno proizvedenim namještajem i gotovim sanitarnim čvorovima? Ono što vam je potrebno je kupatilski namještaj po mjeri. Mi smo vaš specijalista za kupatilski namještaj po mjeri koji je funkcionalan i moderan za vaše kupatilo. Takođe smo pravi partner za renoviranje kupatila i adaptaciju kupatila bez prepreka.

memphis_2.png

Vaše kupatilo – naš namještaj po mjeri

Posebno kod renoviranja starih objekata i kupatila na spratovima i potkrovlju neophodna je izrada namještaja po mjeri i sanitarnih čvorova, jer raspored prostorija i kosi krovovi zahtijevaju individualna rešenja kako bi se raspoloživi prostor optimalno iskoristio. Naš kupatilski namještaj po mjeri, sa motiviranim timom stolara, pomoći će vam da vaše ideje o kupatilu iz snova pretvorite u stvarnost. Ako niste inspirisani, rado ćemo vam predstaviti i naše ideje za kupatilo koje mogu dočarati osvježavajuću wellness oazu čak i u najneupadljivijem kupatilu.

Nameštaj po mjeri za prenamjenu vašeg kupatila

Nemojte se oslanjati na glomazna standardna rješenja, dopustite nam da vas inspišemo – za Vas ćemo napraviti namještaj za kupatilo po mjeri, s kojim ne morate praviti kompromise u pogledu ukusa i funkcije, čak i kada je prostor ograničen.

Od starog kupatila do oaze dobrog raspoloženja 

Ako želite svoje kupatilo osavremeniti najnovijom tehnologijom, ako morate zamijeniti stare i dotrajale sanitarne čvorove ili ako želite svoje kupatilo učiniti bez prepreka – tu smo za vas. Ako je vaše kupatilo na poslednjem spratu, takođe možete imati koristi od ugradnje krovnih prozora ili mansarde za bolju razmjenu dnevne svjetlosti i vazduha. U sklopu renoviranja kupatila nudimo Vam sledeće usluge:

  • Renoviranje sanitarne tehnike
  • Popravka instalacija
  • Isporuka i montaža tuš kabina, kada i hidromasažnih bazena
  • Dizajn zidova i plafona kupatila
  • Izrada kupatila po mjeri

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na 00000000 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.