Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Zamjena prozora

memphis_5.png

Zamjena prozora štedi energiju i novac

Vaše stare prozore ćemo zamijeniti novim po najboljim cijenama.

memphis_2.png

Naša ponuda renoviranja prozora:

  • Demontiramo i odlažemo stare elemente prozora.
  • Nove elemente prozora nabavljamo i uredno ugrađujemo.
  • Slijedi elastično fugiranje zidnih spojeva.
  • Po potrebi se ugrađuje spoljna prozorska daska (AFB 30 aluminijum).
  • Spojevi vanjskih zidova su fugirani silikonom koji je otporan na jaku kišu.
  • Na kraju se pažljivo malterišu unutrašnji nosači prozora.

 

Moderni prozori od InnoNova A5

Jedan od razloga za zamjenu starih prozora je toplotna izolacija. Stari prozori često nemaju adekvatnu zaptivku, tako da se gubi toplota i neželjena vlaga može prodrijeti u Vašu kuću. InnoNova A5 prozori su najsavremeniji u smislu energije i impresioniraju trodijelnim centralnim višekomornim sistemom zaptivke. Osim visoke izolacijske vrijednosti (UG = 0,70 W/m²K), prozore odlikuje i odličan izgled. Ekstra tanka konstrukcija i bijele, sjajne površine čine modele posebno atraktivnim. Pečat je u suptilno sivoj boji. Zbog vrlo uske širine lica, prozori se optimalno prilagođavaju svakom tipu kuće. Prilagođeni odvodni kanal osigurava lako čišćenje i okretno-nagibni priključak za jednostavnu upotrebu. 

 

Uštedite energiju i troškove grijanja sa novim prozorima

U današnje vrijeme ušteda energije postaje sve važnija. Ukoliko se odlučite za nove prozore sa dobrom toplotnom izolacijom, nakon kratkog vremena ćete primijetiti nižu grejnu i energetsku vrijednost. Zamjena prozora je stoga investicija u budućnost koja će se isplatiti za samo nekoliko godina. Informisaćemo vas o energetskoj efikasnosti i potrebnoj zvučnoj izolaciji, a vi ste slobodni da odaberete pravi dekor. U sklopu naše all-inclusive ponude preporučujemo dekore sa izgledom drveta. 

 

Prozore kod nas ugrađuju samo profesionalci

Kako biste u potpunosti mogli uživati ​​u svim prednostima svojih novih prozora, neophodna je profesionalna ugradnja. Naši obučeni i iskusni stručnjaci rade pažljivo i poklanjaju posebnu pažnju čistim spojevima na zidu. Menadžer gradilišta će izvršiti kontrolu kvaliteta prije malterisanja, tako da možemo garantovati prvoklasan rezultat. Vjerujte našem iskustvu i dopustite nam da se pobrinemo za zamjenu vaših prozora u Crnoj Gori. Odmah ćete primijetiti razliku, jer novi prozori smanjuju troškove grijanja i osiguravaju odličnu klimu u zatvorenom prostoru. Naravno, stojimo Vam na raspolaganju i za dalje radove oko Vaših prozora. 

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.