Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Krečenje

memphis_5.png

Krečenje zidova u Crnoj Gori

Naši moleri i dekorateri su vrijedni, pouzdani i kompetentni. Donosimo vam svježu farbu za fasadu i einterijer. 

memphis_2.png

Otkrijte atraktivnost zidova kroz novi sloj boje

Vaša fasada ili zidovi dnevne sobe su izblijedjeli ili su prljavi? Jesu li vaše drvene stepenice ili prozori oštećeni? Novi sloj boje može pomoći da unesete živost i svježinu u vaš dom. Boja igra važnu ulogu, posebno kada su u pitanju emocije i raspoloženje. Možete koristiti boju za zagrijavanje, hlađenje, stimulaciju ili opuštanje cijele prostorije. Ne postoje ograničenja za svjetove boja i mogućnosti boja. Mi ćemo Vas rado savjetovati  o konceptima boja i raditi isključivo sa ekološki prihvatljivim bojama najvišeg kvaliteta u zatvorenom i na otvorenom.

Usluge krečenja i lakiranja

Mi Vam nudimo sve usluge krečenja i lakiranja. Najvažnija osnova za savršen rezultat je tretman podloge. Mi zapošljavamo samo iskusne molere i lakere koji su u toku sa najnovijom tehnologijom i nude vam između ostalog i sljedeće usluge:

  • Farbanje fasada
  • Dizajn zidova različitim bojama i tehnikama
  • Lakiranje, impregnaciu i sanacija drvenih prozora, drvenih vrata i drvenih fasada
  • Farbanje drvenih podova, podnih dasaka i betonskih podova
  • Profesionalnu pripremu i obradu podloge
  • Montažu i demontažu skele za radove na visini

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.