Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Renoviranje kupatila

memphis_5.png

Kompletno renoviramo Vaše kupatilo

Renoviranje kupatila od strane profesionalaca uključujući materijal, rad i nove sanitarne elemente po fiksnoj cijeni

memphis_2.png

Naša usluga renoviranja kupatila uključuje:

 

 • Mjere zaštite od oštećenja i prljavštine

  Sa zidovima za zaštitu od prašine sprečavamo širenje prašine i prljavštine u vašem domu. Ovo nam štedi mnogo posla na čišćenju i štiti vašu imovinu.

 • “Gutting” kupatila

  Prvi korak ka kupatilu iz snova je čišćenje kupatila i uklanjanje stare kupatilske keramike i pločica. Koristimo ruke umjesto mašina kako bismo izbjegli oštećenje zidova i podova. Građevinski šut i otpad se zatim zbrinjavaju profesionalno i na ekološki prihvatljiv način.

 • Vodovodne instalacije

  Naši profesionalci sada brinu o postavljanju novih vodovodnih instalacija i priključaka.. Restrukturiranje rasporeda kupatila ovdje nije problem, jer se priključci mogu naknadno premjestiti na nove pozicije.

 • Priprema zidova i poda

  Da bi se postigao gladak i čist krajnji rezultat, zid i pod se moraju izravnati i zagladiti cementnim malterom prije postavljanja pločica. Barijerni sloj se nanosi i na prostor za tuširanje i kadu kako bi se spriječilo prodiranje vlage u zidove.

 • Nove pločice za kupatilo iz snova

  Sada smo malo bliže krajnjem rezultatu. Pločice po vašem izboru biće profesionalno postavljene, fugirane i očišćene.

 • Kupatilska keramika po Vašem izboru

  Montiramo vašu novu kupatilsku keramiku i skoro smo gotovi s projektom. Naravno, umivaonik, WC i tuš su uključeni u našu ponudu.

 • Silikonski spojevi kao završni radovi

  Na kraju, kupatilska keramika i pločice se spajaju silikonskim spojem.

Vjerujte profesionalcima  – riječ je o vašem domu

Kada je u pitanju vaš dom, nikada ne treba praviti kompromise. Uz naš poseban proces osiguranja kvaliteta, možemo govoriti o najvećem zadovoljstvu kupaca i savršenim krajnjim rezultatima. Pored iskusnog tima stručnjaka, na gradilištu je uvijek i rukovodilac izgradnje koji je ne samo vaš lični kontakt, već i provjerava i odobrava pojedinačne radne korake. Savjestan rad i najmodernija oprema osiguravaju idealnu implementaciju i postizanje prvoklasnih rezultata koji zadovoljavaju najviše zahtjeve. 

Koliko traje renoviranje kupatila?

Kompletno renoviranje kupatila u prosjeku traje oko 10 dana. U tom periodu potrebno je izvršiti uklanjanje sanitarija i pločica, i zamijeniti vodovodne i kanalizacione cijevi, kao i cijevi od grijanja ako su postavljene u kupatilu. Sljedeći korak je malterisanje zidova i priprema podloge i hidroizolacije. Nakon toga na red dolazi postavljanje pločica, sanitarija i bojlera. Završni radovi su molerski ili gipsarski. 

Renoviranje kupatila Podgorica

Usluge renoviranja kupatila vršimo kako u Podgorici, tako i na teritoriji cijele Crne Gore. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.