Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Renoviranje kupatila

memphis_5.png

Kompletno renoviramo Vaše kupatilo

Renoviranje kupatila od strane profesionalaca uključujući materijal, rad i nove sanitarne elemente po fiksnoj cijeni

memphis_2.png

Naša usluga renoviranja kupatila uključuje:

 

 • Mjere zaštite od oštećenja i prljavštine

  Sa zidovima za zaštitu od prašine sprečavamo širenje prašine i prljavštine u vašem domu. Ovo nam štedi mnogo posla na čišćenju i štiti vašu imovinu.

 • “Gutting” kupatila

  Prvi korak ka kupatilu iz snova je čišćenje kupatila i uklanjanje stare kupatilske keramike i pločica. Koristimo ruke umjesto mašina kako bismo izbjegli oštećenje zidova i podova. Građevinski šut i otpad se zatim zbrinjavaju profesionalno i na ekološki prihvatljiv način.

 • Vodovodne instalacije

  Naši profesionalci sada brinu o postavljanju novih vodovodnih instalacija i priključaka.. Restrukturiranje rasporeda kupatila ovdje nije problem, jer se priključci mogu naknadno premjestiti na nove pozicije.

 • Priprema zidova i poda

  Da bi se postigao gladak i čist krajnji rezultat, zid i pod se moraju izravnati i zagladiti cementnim malterom prije postavljanja pločica. Barijerni sloj se nanosi i na prostor za tuširanje i kadu kako bi se spriječilo prodiranje vlage u zidove.

 • Nove pločice za kupatilo iz snova

  Sada smo malo bliže krajnjem rezultatu. Pločice po vašem izboru biće profesionalno postavljene, fugirane i očišćene.

 • Kupatilska keramika po Vašem izboru

  Montiramo vašu novu kupatilsku keramiku i skoro smo gotovi s projektom. Naravno, umivaonik, WC i tuš su uključeni u našu ponudu.

 • Silikonski spojevi kao završni radovi

  Na kraju, kupatilska keramika i pločice se spajaju silikonskim spojem.

Vjerujte profesionalcima  – riječ je o vašem domu

Kada je u pitanju vaš dom, nikada ne treba praviti kompromise. Uz naš poseban proces osiguranja kvaliteta, možemo govoriti o najvećem zadovoljstvu kupaca i savršenim krajnjim rezultatima. Pored iskusnog tima stručnjaka, na gradilištu je uvijek i rukovodilac izgradnje koji je ne samo vaš lični kontakt, već i provjerava i odobrava pojedinačne radne korake. Savjestan rad i najmodernija oprema osiguravaju idealnu implementaciju i postizanje prvoklasnih rezultata koji zadovoljavaju najviše zahtjeve. 

Koliko traje renoviranje kupatila?

Kompletno renoviranje kupatila u prosjeku traje oko 10 dana. U tom periodu potrebno je izvršiti uklanjanje sanitarija i pločica, i zamijeniti vodovodne i kanalizacione cijevi, kao i cijevi od grijanja ako su postavljene u kupatilu. Sljedeći korak je malterisanje zidova i priprema podloge i hidroizolacije. Nakon toga na red dolazi postavljanje pločica, sanitarija i bojlera. Završni radovi su molerski ili gipsarski. 

Renoviranje kupatila Podgorica

Usluge renoviranja kupatila vršimo kako u Podgorici, tako i na teritoriji cijele Crne Gore. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na 00000000 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.