Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Postavljanje parketa

memphis_5.png

Stvorite prekrasan ambijent novim parketom

Mi postavljamo visokokvalitetne parkete po fiksnoj cijeni uključujući materijal.

memphis_2.png

15-godišnja garancija

Proizvođača karakterišu sveobuhvatne karakteristike kvalitete:

 • Visoka dimenzionalna stabilnost
 • Visokokvalitetna zaštita od oticanja
 • Posebno robustan površinski premaz
 • Izbor drveta sa širokim gornjim slojem
 • Parket se može tri puta osvježiti brušenjem i zaptivanjem
 • Otporan na ogrebotine i habanje
 • Patentirana klik veza i čiste ivice

Naš paket parketa za Vas:

 • Za Vas ćemo postaviti parket, uključujući zvučnu izolaciju i lajsne
 • Ugradnja pragova
 • Obloge vrata su po potrebi pričvršćene silikonom
 • Po potrebi se vrata skraćuju

Zato kao pod treba izabrati parket

Parket je bezvremenski i uvijek moderan materijal za vaš pod. Odaje posebnu toplinu i zahvaljujući brojnim različitim varijantama i prirodnim strukturama može se savršeno prilagoditi vašem stilu opremanja. Osim toplog i prirodnog izgleda, parket se odlikuje i svojom funkcionalnošću. Plemeniti pod je izuzetno robustan i izdržljiv i može se koristiti čak i u vlažnim prostorijama. Stvorite domaćinsku atmosferu sa parketom u svojoj dnevnoj sobi ili kuhinji. Površinu drveta podvrgavamo posebnom tretmanu, tako da možete dugo uživati ​​u svom parketu čak i u vlažnim prostorima.

Drveni pod: prirodan, topao i izdržljiv

Parket je pravo drvo, prirodni i obnovljivi element. Posebno će se svidjeti djeci, koja vole hodati bosi kroz kuću. Uz odgovarajuću njegu i zahvaljujući mogućnosti višestrukog brušenja i pripreme parketa, parket može trajati nekoliko decenija. Stoga je još važnije da pažljivo razmislite koja boja i vrsta drveta odgovara vašem ukusu. Parket se također lako čisti i osigurava ugodnu klimu u zatvorenom prostoru.

Pravilno postavljanje parketa

Da bi generacije mogle da uživaju u vašem parketu, nije samo važno da se pod na adekvatan način održava, nego je presudno i polaganje parketa. Kao profesionalci, pri odabiru drveta pazimo na prvoklasni kvalitet te stoga preporučujemo proizvode visoke klase.. Potom će naši obučeni stručnjaci pažljivo postaviti Vaš željeni parket. Važno je da se pod prethodno zagladi i da se uklone neravnine kako bi bio spreman za oblaganje. Osim toga, postavljamo zvučnu izolaciju od hodanja, koja minimizira buku koja se javlja i istovremeno djeluje kao toplotna izolacija. Prilikom polaganja vašeg parketa obraćamo pažnju na plutajuću instalaciju. To znači da se parket postavlja na maloj udaljenosti od zida.

Veliki izbor parketa za svačiji ukus

Rado ćemo Vas posavjetovati i podržati u Vašoj odluci o odabiru parketa. Čim se odlučite za parket i pravac polaganja, krećemo sa radovima koje ćemo obaviti pažljivo i na Vaše zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.