Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Kuhinje po mjeri

memphis_5.png

Kuhinjski namještaj po mjeri - Crna Gora

Sa nama možete napraviti svoje kuhinje po mjeri, a mi kao univerzalna građevinska firma ne samo da brinemo o adaptaciji i izradi kuhinje, već brinemo i o električnim i vodovodnim instalacijama, farbanju i malterisanju i ugradnji kuhinjskog poda. Zatražite neobavezujuću konsultaciju od naših kuhinjskih stolara već danas kako biste iskoristili naše fiksne cijene za sve usluge.

memphis_2.png

Kuhinje po mjeri stručnjaka

Namještaj po mjeri idealan je za:

  • Male, ugaone ili uske kuhinje
  • Otvorenog plana, velike kuhinje
  • Kuhinje pod kosinom
  • Upečatljivo dizajnirane kuhinje

Koristeći namještaj po mjeri za svoju kuhinju, ne morate praviti nikakve kompromise u pogledu praktičnosti, zahtjeva za prostorom i vizualnog efekta. Tokom godina, naši kuhinjski stolari su ostvarili kuhinjske snove mnogim domaćicama, a sve u skladu sa njihovim budžetom.

Stanovi u potkrovlju su posebno izazovni kada je u pitanju planiranje kuhinje, jer kuhinja mora biti ispunjena inteligentno i funkcionalno, a da pritom prostorija ne izgleda mala. Ne samo da ćemo za vas izraditi kuhinje po mjeri, već ćemo se pobrinuti i za savjete i planiranje, kao i za brzu i čistu izgradnju vaše nove kuhinje.

Nova ugradnja Vaše kuhinje ili renoviranje kuhinje

Kuhinja je posebno važna kada su u pitanju projekti renoviranja i modernizacije. U sklopu renoviranja kuhinje ili kompletnog redizajna, mi preuzimamo sve potrebne radove, kao što su:

  • Uklanjanje starog kuhinjskog namještaja
  • Uklanjanje neodgovarajućih i zastarjelih električnih i vodovodnih instalacija
  • Redizajn zidova i plafona
  • Postavljanje novog kuhinjskog poda

Tako možete biti sigurni da će pored kuhinjskog namještaja po mjeri u vašoj novoj kuhinji, cjelokupna slika biti skladna i svježa.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.