Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Postavljanje laminata

memphis_5.png

Novi laminati najboljoj cijeni u Crnoj Gori

Naša all inclusive ponuda uključuje rad majstora, sve materijalne troškove i PDV. Posebnu pažnju posvećujemo visokom kvalitetu vašeg laminata i stoga blisko sarađujemo sa provjerenim proizvođačima.

memphis_2.png

Povjerenje u kvalitetu i trajnost

Proizvođači kojima vjerujemo daju 15-godišnju garanciju na svoje podove koje karakterišu sledeće karakteristike kvaliteta:

  • Odlična dimenzionalna stabilnost
  • Vodoodbojna zaštita od oticanja
  • Robusni površinski premaz
  • Posebno neosjetljiv, otporan na ogrebotine i habanje
  • Očistite stražnje rubove zahvaljujući patentiranoj klik spojnici

Naša kompletna ponuda za postavljanje laminata uključuje:

  • Pažljivo postavljanje laminata
  • Ugradnja izolacije od udarnog zvuka, pragova i podnih ploča
  • Zaptivanje kućišta vrata silikonom
  • Po potrebi i profesionalno skraćivanje vrata

Sve što se tiče vašeg laminata

Odabir pravog poda za vaš dom nije laka odluka. Laminatni podovi imaju mnoge prednosti u odnosu na konvencionalne tepisone, jer nisu samo robusniji i otporniji, već su i pravo olakšanje, posebno za alergičare. Imate priliku da pronađete pravi laminat za svoj stil opremanja u nizu različitih dekora. Stepenice se mogu postaviti i laminatom i tako osigurati ujednačen ukupan utisak. Rado ćemo vas posavjetovati o raznim dekorima kako biste pronašli pravi stil za svoj ukus. Dopustite da se iznenadite raznolikošću. Čak i izgled pločica ili parketa sada je moguć bez problema sa laminatom.

Laminat – izdržljiv i robustan

Prije nego što se odlučite za laminat, detaljno ćemo vas savjetovati o različitim klasama naprezanja prema kojima se laminat razlikuje. Klasa 21-23 se preporučuje za sobe sa prosječnom upotrebom, kao što su stambeni prostori, dok klasu 31-34 treba koristiti za sobe sa intenzivnom upotrebom, kao što su dječije sobe ili komercijalni prostori.
Bez obzira koji laminat odaberete, postavljanje treba obaviti profesionalno i pažljivo. Prije postavljanja uvjeravamo se da je pod spreman za oblaganje i da nema vibracija i neravnina. Naši obučeni stručnjaci zatim postavljaju laminat na plutajući način, tako da se laminat može prirodno širiti pod uticajem topline. Osim toga, udaljenost od zida sprječava prodiranje buke u zgradu. Zvuk udara obično se sastoji od gumenih ili plutenih prostirki ili je već uključen u laminatni pod u posebno kvalitetnim ponudama.
Na kraju postavljamo lajsne koje štite laminat od prodiranja vlage. Laminat je također izuzetno jednostavan za održavanje i čišćenje.

Koliko košta dobar laminat?

Izričito ne savjetujemo jeftine ponude svih onih koji vam obećavaju dobar laminat za manje od 10 eura. Ako želite laminat koji se vizualno savršeno prilagođava Vašem ukusu i Vašem dizajnu interijera, trebate nam vjerovati. Inspirisaćemo vas kompetentnim savjetima i prvoklasnom izvedbom. Na kraju krajeva, vaš novi laminatni pod je investicija koja bi trebalo da pruža zadovoljstvo dugo vremena.

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.