Emanuel gruppe crna gora
Call us

+6221-2002-2012

Lakiranje

memphis_5.png

Farbanje prozora i vrata od strane profesionalnih lakirera

Naši lakireri imaju dugogodišnje iskustvo i znaju gdje se lakiranje može poboljšati. Premazi pružaju zaštitu od vremenskih prilika, daju sjaj boji i moraju se odabrati tako da odgovaraju podlozi. Oslikavamo prozore i vrata u zatvorenom i na otvorenom svakodnevno u sklopu renoviranja i renoviranja i stoga smo Vaš savršeni kontakt.

memphis_2.png

Slikanje prema potrebama prema vašim idejama

Različiti materijali trebaju biti lakirani kako bi ostali idealno otporni na vremenske uslove i laki za održavanje. Metal, gvožđe, plastika, drvo i beton ne samo da mogu biti zaštićeni premazima, već i daju naglasak u boji. Mi u smo vaš specijalista za farbanje i lakiranje po ekonomičnoj fiksnoj cijeni i pobrinućemo se, između ostalog za:

  • Farbanje vrata i prozora
  • Lakiranje drvenog namještaja, drvenih predmeta i vrtnih ograda
  • Nanošenje laka i zaštitnih premaza na balkonske ograde ili rešetke od željeza i drugih metala
  • Farbanje stepenica
  • Lakiranje parketa
  • Novo farbanje garažnih vrata

Nisu sve završne obrade jednake!

Kvalitet za zaštitu ljudi i okoline je naš glavni prioritet. Ovo se posebno odnosi na lakove i boje. Također bismo vam rado objasnili zašto preferiramo određeni proizvod, koje prednosti ima i kako možete dugoročno ulagati u svoje zdravlje i budućnost ako koristite boje i lakove koji ne sadrže otrovne ili štetne stvari.. Boja za farbanje vrata, farbanje prozora ili farbanje stepenica i dalje mora biti odabrana posebno kako bi ispunila svoju funkciju. Na kraju, ali ne i najmanje važno, zavisi i od efekta boje, koji je odlučujući za raspoloženje i dobrobit. 

Kontaktirajte nas

Da li Vas je ovaj tekst inspirisao da renovirate svoju nekretninu? Ako jeste pozovite nas za više informacija na +382 68 317 036 ili koristite naš kontakt obrazac . Na kraju konsultacija, rado ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za renoviranje Vašeg stana.